Toont alle 5 resultaten

Vlaggenstokken

Een vlaggenstok is een onmisbaar accessoire voor een gevelvlag. Bij Vlagonline verkopen we diverse vlaggenstokken in verschillende maten. In ons assortiment vind je ook vlagcorrectors en een baniersteun voor een gevelbanier. Om een vlaggenstok aan een gevel te bevestigen heb je ook een vlaggenstokhouder nodig.

Wanneer je bij Vlagonline bestelt, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Verzendkosten zijn altijd € 6,95
Aanbieding!
Vanaf:  12,99 incl. BTW
Aanbieding!
Vanaf:  199,00 incl. BTW
 24,99 incl. BTW
Aanbieding!
Uitverkocht
 38,99 incl. BTW

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Verzendkosten zijn altijd € 5,95

Vlaggenstok kopen

De vlaggenstokken van Vlagonline zijn eenvoudig te bestellen en uit voorraad leverbaar. De stokken zijn in diverse afmetingen te bestellen. Na ontvangst van je betaling gaan we direct aan de slag. We leveren je bestelling, als de vlaggenstok op voorraad is, binnen 24 uur. Via de mail houden we je op de hoogte van de levertijd.

Aluminium vlaggenstokken

Vlagonline verkoopt vlaggenstokken van wit aluminium. De vlaggenstok is voorzien van een sierknop. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren knoppen: oranje, blauw, zwart en wit. Het is mogelijk om de vlaggenstok te bestellen in combinatie met een vlaggenstokhouder of kantoorstandaard. Daarnaast kun je kiezen voor de set met Nederlandse vlag en wimpel.

Roll over vlaggenstok

Met de Roll over vlaggenstok van Vlagonline slaat een vlag niet meer om de vlaggenstok heen. Door het correctiesysteem draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee. Dat is ideaal voor bedrijfsvlaggen met logo. De Roll over vlaggenstok wordt geleverd met oranje sierknop en is uitsluitend geschikt voor vlaggen van 100 x 150 cm.

Haakse gevelbaniersteunen

Een haakse gevelbanier zorgt voor extra herkenbaarheid aan je gevel. De haakse gevelbaniersteun van Vlagonline is verkrijgbaar in 60 of 80 cm breed en is een sterk en kwalitatief product van rvs 304. De baniersteun is gemakkelijk zelf te monteren.

Vlagcorrectors

Een vlagcorrector zorgt ervoor dat de vlag niet om de vlaggenstok heen draait. Bij Vlagonline verkopen we ze in een set van 2. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de vlaggenstok en vlag. Met een corrector is het ook mogelijk om de vlag halfstok te hangen.

Contact opnemen met Vlagonline

Meer weten over vlaggenstokken, je bestelling of onze andere accessoires? Neem dan contact met ons op via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl.