Toont alle 6 resultaten

Vlaggenstokken

Een vlaggenstok is een onmisbaar item voor een gevelvlag. Bij Vlagonline verkopen we diverse vlaggenstokken in verschillende maten. In ons assortiment vindt u ook handige accessoires, zoals vlagcorrectors en een baniersteun voor een gevelbanier. Om een vlaggenstok aan een gevel te bevestigen heeft u een vlaggenstokhouder nodig.

Wanneer u bij Vlagonline bestelt, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Verzendkosten zijn altijd € 6,95
Aanbieding!
Vanaf:  14,99 incl. BTW
Aanbieding!
 17,99 incl. BTW
Vanaf:  199,00 incl. BTW
Uitverkocht
 24,99 incl. BTW

Vlaggenstok kopen

De vlaggenstokken van Vlagonline zijn eenvoudig te bestellen en uit voorraad leverbaar. De stokken zijn in diverse afmetingen te bestellen. Na het ontvangen van uw betaling gaan we direct voor u aan de slag. We leveren uw bestelling binnen 24 uur na bevestiging. Via de mail houden we u op de hoogte van de levertijd.

Lengte vlaggenstok

Bij het uitzoeken van een vlaggenstok heeft u de keuze uit verschillende lengtes. U vindt bij ons bijvoorbeeld vlaggenstokken van 150 centimeter, 200 centimeter en 250 centimeter. De grootte van de stok die bij u past, is afhankelijk van de grootte van uw huis en de vlag die u eraan ophangt. Houd ook rekening met de beschikbare ruimte die u heeft voor uw vlaggenmast. 

Verschillende kleuren vlaggenstokken

U kunt bij Vlagonline terecht voor vlaggenstokken in verschillende kleuren. In ons assortiment vindt u namelijk niet alleen de gebruikelijke witte stokken, maar ook zwarte vlaggenstokken. Zowel de witte als de zwarte variant is gemaakt van aluminium. Dit betekent dat ze licht in gebruik zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. 

Aluminium vlaggenstokken

Vlagonline verkoopt vlaggenstokken van aluminium. Dit betekent dat ze licht in gebruik zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De vlaggenstok is voorzien van een sierknop. U heeft de keuze uit verschillende kleuren knoppen: oranje, blauw, zwart en wit. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vlaggenstok te bestellen in combinatie met een vlaggenstokhouder of kantoorstandaard. Daarnaast kunt u kiezen voor de set met Nederlandse vlag en wimpel.

Vlag aan vlaggenstok monteren

Om uw vlaggenstok met vlag te plaatsen, heeft u minimaal 3 items nodig: een vlaggenstok, een vlaggenstokhouder en een vlag. U monteert de vlaggenstokhouder gemakkelijk aan uw gevel. Vervolgens bevestigt u de vlag aan de bevestigingspunten van uw vlaggenstok. Hierna kunt u de stok in de houder steken en hangt uw vlag. 

Vlaggen voor de vlaggenstok

Bent u op zoek naar de juiste vlag voor uw vlaggenstok? In ons assortiment vindt u vlaggen van verschillende landen, provincies, gemeenten en thema’s. Heeft u een specifiek vlagdesign in uw hoofd? Kies er dan voor om uw eigen vlag te ontwerpen of laat ons het ontwerp maken. We leveren altijd uv-bestendige vlaggen op van hoge kwaliteit. 

Roll over vlaggenstok

Met de Roll over vlaggenstok van Vlagonline slaat een vlag niet meer om de vlaggenstok heen. Door het correctiesysteem draait de vlaggenstok altijd met de vlag mee. Dat is ideaal voor bedrijfsvlaggen met logo. We leveren de Roll over vlaggenstok met oranje sierknop en hij is uitsluitend geschikt voor vlaggen van 100 x 150 cm.

Vlagcorrectors

Heeft u al een gewone vlaggenstok, maar wilt u ook profiteren van de voordelen van een roll over vlaggenstok? Bestel dan onze vlagcorrectors. Bij Vlagonline verkopen we ze in een set van twee. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de vlaggenstok en vlag. Met een corrector is het ook mogelijk om de vlag halfstok te hangen. 

Haakse gevelbaniersteunen

Een haakse gevelbanier maakt uw gevel extra herkenbaar. De haakse gevelbaniersteun van Vlagonline is verkrijgbaar in 60 of 80 cm breedte en is een sterk en kwalitatief product van rvs 304. De baniersteun is gemakkelijk zelf te monteren en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. 

Veelgestelde vragen over vlaggenstokken

Waarom heb ik een vlaggenstok nodig?

Een vlaggenstok is de stok waar u uw vlag aan ophangt. Vervolgens bevestigt u de stok aan uw gevel. U heeft dit item dus nodig om uw vlag op te hangen.

Welke vlaggenstokken zijn er?

Er bestaan vlaggenstokken van hout en aluminium. Vlagonline werkt met aluminium vlaggenstokken, omdat deze steviger en duurzamer zijn. Bovendien is een aluminium stok lichter dan een houten variant, wat het gebruiksgemak bevordert.

Wat zijn de formaten van de vlaggenstokken?

Er zijn verschillende formaten vlaggenstokken beschikbaar. U kunt bij Vlagonline terecht voor stokken van 150, 200 en 250 centimeter lang.

Hoe bevestig ik een vlaggenstok?

Om een vlaggenstok te bevestigen heeft u een vlaggenstokhouder nodig. De vlaggenstokhouder maakt u eenmalig vast aan uw gevel. Vervolgens maakt u uw vlag vast aan de stok en drukt u de stok in de houder.

Contact opnemen met Vlagonline

Meer weten over onze vlaggenstokken, andere accessoires of uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl.