Toont alle 10 resultaten

Vlag bedrukken met eigen ontwerp

Wij hebben de scherpste prijzen en beste levercondities van Nederland voor het bedrukken van een vlag met je eigen ontwerp. Daarbij kun je bij ons kiezen uit tal van vormen, afmetingen en soorten vlaggen. Bij Vlagonline laat je gemakkelijk en snel je eigen ontworpen vlag bedrukken. We bedrukken de vlag in ieder gewenst formaat.

Hulp nodig voor het maken van een vlag met eigen ontwerp?

Geen inspiratie of hulp nodig voor een eigen ontwerp, maar wil je wel een unieke vlag? Ook daar kan Vlagonline je bij helpen, wij hebben een eigen ontwerpstudio waar we tegen zeer lage tarieven ook een vlag voor je kunnen ontwerpen.

 • Leverbaar in elk gewenst formaat
 • Scherpste prijzen voor eigen ontwerp vlaggen
 • Eenvoudig te bestellen
 • Persoonlijk advies bij je ontwerp
Vanaf:  24,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  29,99 incl. BTW
Vanaf:  19,95 incl. BTW
Vanaf:  23,25 incl. BTW
Nieuw
Vanaf:  7,99 incl. BTW
Nieuw
Vanaf:  7,99 incl. BTW
Nieuw
Vanaf:  9,99 incl. BTW
Aanbieding!
Nieuw
Vanaf:  7,99 incl. BTW

 • Met 4 werkdagen in huis
 • Leverbaar in elk gewenst formaat
 • Eenvoudig te bestellen
 • Persoonlijk advies bij je ontwerp

Vlag met eigen ontwerp

Vlagonline bedrukt vlaggen van topkwaliteit, omdat we drukken op vlaggen van 115 gr glanspolyester. Deze vlaggen zijn kleurecht, uv-bestendig en wasbaar op 40 °C met fijnwasmiddel. Het is bij ons mogelijk om een of meerdere vlaggen af te nemen. Daarnaast kunnen we een zeefdruk maken van een grote bestelling of bedrijfsvlag. Hierdoor krijg je een mooiere vlag met diepere kleurintensiteit. Bij een normale vlag heb je de keuze uit twee afwerkingen: koord met lusje of kunststof vlaghaken. Een afwerking met koord met lusje is voor een vlag aan een vlaggenstok en kunststof vlaghaken zijn voor de bevestiging aan een vlaggenmast. De beachflag leveren we inclusief fiberstok en draagbare opbergtas. We bedrukken verschillende soorten vlaggen in elk gewenst formaat:

Vlagontwerp aanleveren

Het aanleveren van je eigen ontwerp is heel eenvoudig. Kies het gewenste formaat van de vlag en reken af via onze webshop. Je ontvangt van ons een bevestiging met daarop het ordernummer. Lever je ontwerpbestanden aan volgens de aanleverspecificaties met als geadresseerde info@vlagonline.nl. Bij een groot bestand raden we aan om via WeTransfer bestanden aan te leveren. Vergeet niet om het ordernummer in de opmerkingen toe te voegen. Je ontvangt van ons een proefdruk op ware grootte. Wanneer je goedkeuring geeft, nemen we de vlag voor je in productie en leveren we je bestelling na 4 werkdagen bij je thuis.

Persoonlijk advies over eigen ontwerp

Kom je er even niet uit of twijfel je over het ontwerp? We denken graag met je mee. Bij ons krijg je persoonlijk advies op maat. Ook als er bijvoorbeeld iets misgaat bij het aanleveren van de bestanden of de proefdruk niet helemaal naar wens is, zorgen we ervoor dat jouw ontworpen vlag toch zoals je hem voor ogen had jouw kant op komt.

Levertijden van de bedrukte vlag

We streven ernaar om de bedrukte vlag na 4 werkdagen te leveren. Bij grotere bestellingen kan dit afwijken. Hierover informeren we je tijdig per e-mail. Heb je een spoedbestelling? Neem dan van tevoren contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Indien nodig, kunnen we in 48 uur de bedrukte vlag leveren voor een extra bedrag. Betaling gaat op factuur.

Accessoires voor vlaggen

Om een vlag aan je gevel te bevestigen of ergens anders te plaatsen heb je een vlaggenmast of een vlaggenstok nodig. In ons ruime assortiment vind je alle bijpassende accessoires voor een vlag. Je vindt hier ook vlaggenstokhouders, sierknoppen en andere onderdelen.

Geen inspiratie?

Even geen inspiratie voor een eigen ontwerp? Bij Vlagonline verkopen we ook themavlaggen voor onder andere Koningsdag, geslaagden, carnaval, het WK en de Elfstedentocht. Daarnaast kunnen we je helpen met een eigen ontwerp. Voor € 25,- per opdracht ontvang je een door ons ontworpen vlag.

Veelgestelde vragen over vlag bedrukken

Welke bestandstypen en formaten kan ik aanleveren voor mijn ontwerp?

We accepteren de bestandsformaten PDF drukklaar, EPS zonder bitmap en AI. Let op: lever per drukbestand 1 PDF aan niet meerdere PDF’s in hetzelfde document. Foto’s kun je aanleveren als PDF, PNG, JPG en TIFF. Lever de foto’s aan met een minimale resolutie van 150 dpi op ware grootte. Gebruik CMYK in plaats van RGB, bij een fullcolor print.

Waar moet ik rekening mee houden bij het aanleveren van bestanden?

 • Gebruik Pantonekleuren (PMS kleuren)
 • Het is verstandig om je tekst naar lettercontouren om te zetten. Hierdoor ziet het opmaakprogramma de tekst als afbeelding. Met lettercontouren voorkom je foutmeldingen of drukfouten en wordt de tekst exact op de juiste plek gedrukt.
 • JPG, GIF of BMP-bestanden kunnen we helaas niet zeefdrukken

Betaal ik ontwerpkosten?

Nee, voor je eigen ontwerp betaal je geen extra kosten als je de bestanden goed aanlevert. Wanneer het je niet lukt om aan de aanleverspecificaties te voldoen, rekenen we voor het eenmalig aanpassen van het PDF-bestand een tarief van €25,- op factuurbasis. Wil je dat wij een ontwerp voor je maken, dan zijn de kosten ook € 25,- per opdracht. Je ontvangt dan een voorstel van ons.

Moet ik rekening houden met marges?

Ja, je dient rekening te houden met marges van 10 mm per zijde. Voorbeeld: als je een vlag van 150 x 100 cm wil bestellen, dan wordt het werkbestand 1520 x 1020 mm. Zo houd je er rekening mee dat elke zijde een ‘safety zone’ heeft van 10 mm aan alle vier de zijden.

Wat is de levertijd van mijn ontworpen vlag?

De levertijd van de vlag is 4 werkdagen. Bij grotere bestellingen kan dit wat afwijken. Hierover informeren we je tijdig per e-mail. Heb je je bestelling niet op tijd binnen? Bel dan 085 064 0123.

Ik heb een spoedbestelling, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Zeker! Neem van tevoren contact met ons op via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl, dan kijken we naar de mogelijkheden. Indien nodig, is het voor ons mogelijk om binnen 48 uur te leveren. Betaling gaat dan op factuur.

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard zijn de verzendkosten € 5,95.

Welke vlaggen worden gedrukt door Vlagonline?

Bij Vlagonline bedrukken we de normale vlag, bootvlag, slingers, baniervlag, wimpel, en strandvlag in elk gewenst formaat.

Contact opnemen met Vlagonline

Heb je nog vragen of advies nodig over het bedrukken van een vlag? Neem dan contact op met Vlagonline via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl.