Toont alle 7 resultaten

Bedrijfsvlaggen

Bedrijfsvlaggen zijn krachtige marketinginstrumenten. Je ziet ze daarom niet voor niets in de winkelstraten, op industrieterreinen of op open dagen en evenementen. Door jouw logo of merk op de vlag voor je bedrijf te laten drukken, maak je het langslopende publiek nieuwsgierig naar jouw bedrijf.

Laat een bedrijfsvlag door Vlagonline maken en profiteer van de volgende voordelen:

 • Met 4 werkdagen bezorgd
 • Bedrijfsvlaggen in elk gewenst formaat
 • Eenvoudig te bestellen
 • Persoonlijk advies bij je ontwerp
 
Vanaf:  24,99 incl. BTW
Vanaf:  34,99 incl. BTW
Vanaf:  29,99 incl. BTW
Vanaf:  19,95 incl. BTW
Vanaf:  23,25 incl. BTW
Aanbieding!
Nieuw
Vanaf:  7,99 incl. BTW

 • Met 4 werkdagen bezorgd
 • Bedrijfsvlaggen in elk gewenst formaat
 • Eenvoudig te bestellen
 • Persoonlijk advies bij je ontwerp

Bedrijfsvlag laten maken

Bij Vlagonline drukken we op kwaliteitsvlaggen van 115 gr glanspolyester. Het ontwerp is geheel aan jou, maar we geven je ook graag advies. Door de jaren heen hebben we veel verschillende ontwerpen voorbij zien komen en kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijfsvlag opvalt tussen alle andere bedrijfsvlaggen. Onze vlaggen zijn kleurecht, uv-bestendig en te wassen op 40 °C. We kunnen de bedrijfsvlag zeefdrukken, waardoor de vlaggen een diepere kleurintensiteit krijgen. Je kunt bij ons je bedrijfsvlag met logo laten bedrukken op:

Ontwerp bedrijfsvlag aanleveren

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een orderbevestiging met ordernummer via de mail. Daarna kun je het ontwerp bij ons aanleveren. Je kunt de bestanden mailen of via WeTransfer naar ons info@vlagonline.nl sturen. Het is belangrijk om het ordernummer te vermelden in de opmerkingen en rekening te houden met een aantal aanleverspecificaties. Vervolgens krijg je van ons een proefdruk op ware grootte. Wanneer je akkoord geeft, gaan we direct voor je aan de slag.

Levertijden van de bedrukte bedrijfsvlag

Wanneer we de vlag in productie nemen, streven we ernaar om hem na 4 werkdagen bij je bedrijf af te leveren. We houden je per e-mail op de hoogte van je bestelling. Bij grote opdrachten kan de levertijd afwijken, maar dat laten we je altijd tijdig weten. Heb je met spoed een bedrijfsvlag nodig? Bel dan naar 085 064 0123, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om de vlag binnen 48 uur te leveren voor een extra bedrag. Betalen gaat dan op factuur.

Accessoires voor je bedrijfsvlag

Bij de normale vlag heb je keuze uit een afwerking met koord en lusje of kunststof vlaghaken. De afwerking met koord en lusje is voor aan de vlaggenstok. De kunststof vlaghaken zijn voor bevestiging aan een vlaggenmast. De beachflag leveren we inclusief fiberstok en draagbare opbergtas. Daarnaast hebben we op Vlagonline een ruim assortiment met accessoires voor vlaggen. Je vindt hier ook de vlaggenmasten of vlaggenstokken.

Veelgestelde vragen over bedrijfsvlaggen bedrukken

Welke bestandstypen en formaten kan ik aanleveren voor mijn ontwerp?

Het is voor ons het handigst als je het PDF-bestand drukklaar aanlevert, maar we accepteren ook EPS zonder bitmap en AI-bestanden. Wel belangrijk: lever per drukbestand 1 PDF aan niet meerdere PDF’s in hetzelfde document. Foto’s kun je aanleveren als PDF, PNG, JPG en TIFF. Gebruik CMYK in plaats van RGB bij een fullcolor print met een minimale resolutie van 150 dpi op ware grootte.

Waar moet ik rekening mee houden bij het aanleveren van bestanden?

 • Gebruik PMS kleuren.
 • Het is verstandig om je tekst naar lettercontouren om te zetten. Hierdoor voorkom je foutmeldingen of drukfouten en wordt de tekst exact op de juiste plek gedrukt.
 • JPG, GIF of BMP-bestanden kunnen we niet zeefdrukken.

Betaal ik ontwerpkosten?

Voor je eigen ontwerp betaal je geen extra kosten. Je betaalt alleen kosten als we het ontwerp voor je maken. Je ontvangt dan een voorstel van ons voor € 25,- per opdracht. Wanneer we zelf een aanpassing moeten maken in het bestand of het je niet lukt om zelf het bestand volgens de aanleverspecificaties aan te leveren, betaal je ook € 25,- op factuurbasis.

Moet ik rekening houden met marges?

Ja, houd rekening met marges van 10 mm per zijde. Voorbeeld: als je een vlag van 150 x 100 cm wilt bestellen, dan wordt het werkbestand 1520 x 1020 mm. Zo heeft elke zijde een ‘safety zone’ van 10 mm en komt je gehele ontwerp zichtbaar op de bedrijfsvlag.

Wat is de levertijd van de bedrijfsvlag?

De levertijd is 4 werkdagen vanaf het moment dat de proefdruk goedgekeurd is. Bij grotere bestellingen kan dit afwijken. Hierover informeren we je tijdig per e-mail. Zeker weten wat de status is van je bestelling? Bel dan 085 064 0123.

Ik heb een spoedbestelling, kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Natuurlijk! Bel ons van tevoren via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We kunnen een spoedbestelling doorgaans binnen 48 uur leveren. Betaling gaat dan via een factuur.

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard € 6,95 per verzending.

Welke vlaggen worden gedrukt door Vlagonline?

Bij Vlagonline bedrukken we vlaggen, de bootvlag, slingers, baniervlag, wimpel, en strandvlag in elk gewenst formaat.

Contact opnemen met Vlagonline

Heb je nog vragen of advies nodig over het laten maken van een bedrijfsvlag? Neem dan contact met ons op via 085 064 0123 of mail naar info@vlagonline.nl.